Burgum

Wie zijn wij

Sinds 2011 worden ook in Burgum computercursussen voor senioren georganiseerd. Vanaf het begin bleek dat deze cursussen voorzien in een behoefte in Burgum(en de omliggende dorpen). Veel cursisten hebben inmiddels een (basis) cursus gevolgd en nog steeds melden nieuwe cursisten zich aan. Het niet meer ondersteunen van Windows XP door Microsoft zorgt opnieuw voor een stroom aanmeldingen van senioren die hun XP, Windows 7 of Windows 8 computer hebben ingeruild of geupdate naar Windows 10 .

Vanaf herfst 2014 worden de cursussen in Burgum gegeven in de Bibliotheek van Burgum (Schoolstraat 27). De lessen worden gegeven in een speciale lesruimte dat is ondergebracht op de eerste verdieping. Er is een personenlift aanwezig! Achter de bibliotheek is voldoende parkeerruimte beschikbaar.

In Burgum staat een enthousiast team van docenten en assistenten klaar om de cursisten maximaal aandacht en ondersteuning te geven. Bij elke les zijn in ieder geval 1 docent en 1 assistent aanwezig. Voor de cursussen op pc kunt u gebruik maken van computers van het Leercentrum. Voor de cursussen op tablets (iPad en Android) en smartphones dient u uw eigen apparaat mee te brengen. De lessen worden gegeven in de ochtend van maandag en dinsdag (en eventueel op woensdag), afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

Published on  October 1st, 2018

© 2019 Burgum